YouTube-tilisi poistaminen

Anonim
YouTube-tilisi poistaminen

Me tajuamme sen. Haluat päästä eroon YouTubesta ja haluat tehdä sen heti. Emme ole täällä tuomarina (vaikka lataamasi yritysjuhlan videot eivät todennäköisesti auttaneet uraasi), olemme täällä vain auttamassa. Se ei ole kuin tarvitset YouTube-tiliä videoiden katsomiseen muutenkin, joten jatkamme tilin poistamista!

Voit mennä kahdella tavalla: poistaa kaikki Google-tilisi tai poistaa vain YouTube-tilisi. Sinulla ei kuitenkaan voi olla "YouTube-tiliä" (tunnetaan myös nimellä YouTube-kanava). Koska YouTube on nyt Googlen omistama, uudemmat käyttäjät tarvitsevat Google-tilin videoiden lähettämiseen YouTubeen. Käyttäjiä, joilla on YouTube-tili vanhoina päivinä (toukokuu 2009 tai aiempi), on sittemmin pyydetty yhdistämään YouTube- ja Google-tilinsä (tai koska yritys vaatii nyt kutsumaan sitä Google+ -tiliisi, vaikka vältätkin kokonaan tätä sosiaalisen verkostoitumisen näkökohtaa). Google)). Mutta ehkä haluat tappaa kyseiset YouTube-tiedot menettämättä pääsyäsi Gmailiin, Bloggeriin, Google-kalenteriin, Google Driveen ja muihin. Autamme sinua myös tässä.

Mene ydinvoitto tilillesi
On mahdollista, että haluat käyttää ydinalan lähestymistapaa. Siirry vain Google-tilien Muokkaa palveluita -sivulle. Et voi poistaa YouTube-tiliäsi yksin täältä, mutta napsauttamalla Sulje tili ja poista kaikki siihen liittyvät palvelut ja tiedot hävittääksesi koko Google-olemassaolosi. Tämä tarkoittaa kaikkia videoitasi - ja kaikkia Gmail-viestejäsi, Blogger-viestejäsi, lähetettyjä Picasa-kuvia, Google+ -kommentteja ja paljon muuta.

Ennen kuin lähdet ydinvoimaan, pysähdy Google-hallintapaneeliin. Täällä voit tarkastella jokaisen Google-tiliisi liittyvän tiedon poistumista. Siellä on todennäköisesti paljon enemmän kuin olet kuvitellut. Näet kuinka monta videota olet ladannut, linkin suosikki videoihisi (jos olet merkinnyt sellaiseksi), jopa koko katseluhistorian. Ehkä kaikki, mitä tarvitset mielenrauhaan, on surffata viimeinen linkki ja tyhjentää historiasi syytteiden välttämiseksi.

Google, however, forced just about everyone with a YouTube channel and a Google account to associate the two back in 2011. (If you haven' t used your YouTube account since 2011 and want to associate it with a Google+ account, go to Account Settings and click "Link channel with Google+." Now your full>

Jos haluat poistaa vain YouTube-tiedot, sinun on erotettava tilisi. Etsi samalta sivulta linkki, joka päättyy "katkaise Google+ -profiili".

Seriously, it' s forever. Once you click that button you can't get the videos back or recreate that account, the subscriptions to it, or the comments left on it.

Muuten tämä erottelu toimii tappaaksesi Google+ -tilisi, mutta pitäen myös YouTubea. Erota ne, sulje sitten Google+ -tilisi siirtymällä kohtaan Tilin asetukset ja vierittämällä sivun alaosaan napsauttamalla Poista profiili ja poista liittyvät Google+ -ominaisuudet. Se pitää YouTube-kanavasi hengissä uuden, erillisen käyttäjänimen alla. Voit aina liittää sen toiseen Google+ -tiliin myöhemmin.